VODOINSTALATERSKI OBRT

MAJSTORI VODOINSTALATER

Potreban Vam je vodoinstalater? Na pravom ste mjestu!

Vodoinstalaterski obrt MajstoRI osnovan je 2013. godine i od onda uspješno poslujemo na području Primorsko-goranske županije. Višegodišnje iskustvo i zadovoljni klijenti govore u prilog kvaliteti našeg rada. Brza intervencija i pametna rješenja su karakteristike po kojima smo poznati.

Kroz kontinuirani rad unapređujemo kvalitetu naših usluga i investiramo u nove tehnologije i materijale. Stalnim usavršavanjem pratimo trendove na tržištu i držimo korak s vremenom kako bi postigli naš cilj, ponuditi vrhunsku uslugu našim klijentima.

HITNE INTERVENCIJE

Ekspresno dolazimo na vašu lokacija i otklanjamo kvar

STRUČNO SAVJETOVANJE

Pružamo stručno savjetovanje i preporuke u projektiranju vodoinstalacija

SPOJ KVALITETE I CIJENE

Garantiramo najbolji omjer kvalitete i cijene

USLUGE

NAŠE USLUGE

ODŠTOPAVANJE KANALIZACIJE

Nudimo uslugu odštopavanja kanalizacije i svih vrsta začepljenih odvodnih cijevi. Nazovite nas i hitno ćemo doći u posjet kako bi otklonili kvar.

ISPITIVANJE PUKNUĆA CIJEVI

Za brzo i kvalitetno saniranje puknutih cijevi potrebno je precizno locirati kvar. Koristimo profesionalnu opremu pri testiranju puknuća cijevi.

SERVISIRANJE VODOINSTALACIJA

Svakom objektu treba osigurati nesmetan rad i kvalitetu vodoinstalacija. Vršimo redovito servisiranje objekata i održavanje vodoinstalacija.

ADAPTACIJA KUPAONICE

Renoviranje i adaptacija kupaonice jedan je od najzahtjevnijih zahvata u Vašem domu. Prepustite nama adaptaciju kupaonice kako bi osigurali vrhunsko odrađeni posao.

ZAŠTO IZABRATI NAS

ZAŠTO IZABRATI NAS

KVALITETA

Surađujemo samo s provjerenim dobavljačima kako bi osigurali kvalitetu naših instalacija. Spoj kvalitetnih materijala i vrhunsko obavljenog posla jamči dugotrajnost vodoinstalacija.

POUZDANOST

Bilo da se radi o sanaciji manjeg kvara ili o velikom projektu, svakom zadatku se u potpunosti posvećujemo i garantiramo završetak radova u dogovorenom roku. Veliki broj zadovoljnih klijenata je dokaz da smo pouzdan partner.

ISKUSTVO

Višegodišnje iskustvo garantira kvalitetu našeg rada. Do sada nismo naišli na kvar koji ne možemo popraviti i uvijek smo opravdali povjerenje klijenta.

NAŠI KLIJENTI

Naši klijenti o nama

Odlično

Snježana Vinketa

Najbolji!

Dragana Balvan Matoković